FAQs – stari

Naša radionica je specijalizovana za izradu personalizovanih proizvoda, pa samim vrlo mali broj proizvoda imamo „na lageru“ za odmah. Proizvode izrađujemo tek nakon potvrđene porudžbine. Za pojedinačne proizvode rok izrade je 3-5 radnih dana. Uvek se trudimo da uradimo ranije, ali to u nekim situacijama prosto nije moguće.

Na teritoriji Srbije proizvode šaljemo posredstvom kurirske službe „Post Express“ uslugom „danas za sutra do 19h“. Ukoliko u Vaše mesto redovno svraćaju kuriri isporuka je u garantovanom roku. U manjim mestima dostava je samo određenim danima pa samim tim ne možemo garantovati da će pošiljka biti isporučena u garantovanom roku.

PTT troškovi za porudžbine su 350 dinara + 50 dinara poštarina za povrat otkupnine. Za porudžbine vrednosti preko 3.000 dinara, mi snosimo troškove slanja.

Nažalost, poštarinu za povrat otkupnine mora da snosi primalac. Kod post expressa ne postoji druga mogućnost.

To bi značilo u slučaju da je Vaša porudžbina u vrednosti 3.000 RSD, mi ćemo snositi troškove slanja, ali će Vama kurir/poštar naplatiti 3.045 RSD.

Ne morate. Plaćanje je pouzećem, kada vam kurir/poštar isporuči porudžbinu.

Obzirom da su naši proizvodi najčešće personalizovani i da ih izrađujemo prema Vašim željama i instrukcijama, najljubaznije Vas molimo da nam odmah javite ukoliko želite da odustanete od porudžbine. Možda još nismo započeli sa izradom i u tom slučaju izbećićemo bespotrebno trošenje repormaterijala kao i plaćanje duple poštarine jer vi nećete preuzeti porudžbinu.

Sve proizvode šaljemo obmotane „puc puc“ folijom u namenskoj kartonskoj ambalaži sa naznakom LOMLJIVO pa uz normalno rukovanje pošiljkom ne bi trebalo doći do oštećenja. Ukoliko se, međutim, desi da Vam proizvod bude isporučen sa oštećenjem, kontaktirajte nas i poslaćemo Vam novi o našem trošku. Mi ćemo uložiti reklamaciju zbog oštećenja ali to dalje nema veze sa Vama…

Radionica se nalazi u Ečki pored Zrenjanina. Naravno, ukoliko živite u blizini možete i lično preuzeti poručene proizvode. Ako pitate u kontekstu da li imamo klasičan maloprodajni objekat, odgovor je ne, za sada proizvode nudimo isključivo posredstvom interneta, na društvenim mrežama i na našem web sajtu.

Najpre treba da vidimo o kakvom se proizvodu radi. Ukoliko je vaša vizija ostvariva sa tehnološke tačke gledišta vrlo rado ćemo napraviti proizvod za Vas. Ukoliko je pak, za tehničku realizaciju potreban neki drugi alat ili potpuno druga tehnologija izrade od naše, otvoreno ćemo Vas uputiti na nekog drugog.

U zavisnosti od kompleksnosti projekta, kao i željene količine, rok izrade može varirati od nekoliko dana do nekoliko nedelja. Kada nam se obratite sa zahtevom za ponudom, na ponudi ćemo pored specifikacije same porudžbine i cene navesti rok izrade.

Ovako formulisano je jako teško definisati cenu ovih usluga. Cena se formira od niza različitih faktora kao što su: da li imate vektorski crtež projekta ili mi treba da ga crtamo, da li sečemo/graviramo na Vašem materijalu ili koristimo naš, koliko vremena će mašina da radi…

Kontaktirajte nas i ukratko objasnite šta želite pa ćemo Vam dati neku okvirnu cenu.

Ukoliko sami pripremate fajl za izradu potrebno je da sve linije koje koristite budu debljine – hairline. Linije sečenja trebaju biti u crvenoj boji. Gravirani elementi trebaju biti u crnoj boji. Ukoliko koristite neke specifične fontove, pretvorite ih u krive. Izbegavajte korišćenje rasterskih fotografija u pripremi jer će graviranje u većim formatima dovesti do primetne pikselizacije. Prihvatljivi su manje više svi popularni vektorski formati (.ai, .svg, .cdr, .dxf, .pdf…)

Ukoliko želite da neki od naših proizvoda uvrstite u Vašu ponudu, kontaktirajte nas. Mi smo otvoreni za sve vidove saradnje.

Naši kupci o nama
Ema Lukić
Ema Lukić
Google My Business
Opširnije
Porodično smo poručivali više stvari. Sve što smo poručili bilo je odlično odrađeno, profesionalno, pedantno, sve kao po dogovoru. Topla preporuka za njihove proizvode. :)
Nataša Jovčić
Nataša Jovčić
Google My Business
Opširnije
Profesionalizam u svakom smislu te reči! Otvoreni za saradnju, komunikaciju, razmenu ideja i njihovu realizaciju. Ljudi, vi ste čarobnjaci!
Aleksandar J.
Aleksandar J.
SlicedGifts.com
Opširnije
Kupio jedan krst za svoju kuću ali kad su videli kako je dobar „morao“ sam još dva da naručim. Svaki put je poslovnost bila na vrhunskom nivou. P.S. Mislio sam da pozitivne komentare za robu naručenu preko NET-a pišu samo kumovi, tetke, rođaci i sami prodavci. 👍
Iva
Iva
Google My Business
Opširnije
Svaku moju zamisao Vi ste savršeno pretočili u delo, a sitnice koje ste dodali učinili su ga još lepšim. Izuzetno kreativni, ažurni i ljubazni! Topla preporuka za sve koji žele da obraduju nekoga unikatnim poklonom!
Zlatko
Zlatko
SlicedGifts.com
Opširnije
Ljudi, pokazali ste toliko razumevanja, profesionalizma i ljudskosti, da bi na osnovu vaseg rada trebalo napraviti primer kako se treba ponasati u bilo kom poslu. Hvala jos jednom.
Nevena M.
Nevena M.
SlicedGifts.com
Opširnije
Mogu samo reci da sam prezadovoljna! Porudzbina je primljena, odradjena i isporucena ekspresno! A o proizvodu imam samo da kazem jedno - SAVRSENSTVO! Oo je bila moja prva porudzbina i zasigurno nece biti poslednja …PREPORUKE!!!
Milan
MilanGoogle My Business
Opširnije
Od kada su počeli sa radom, poručio sam veliki broj njihovih proizvoda, neke čak kreirali od nule po mojim zahtevima. Svi odrađeni vrhunski, čak i više od očekivanog, i uvek na vreme. Svaka preporuka!
Mirka Škundrić
Mirka Škundrić
Facebook
Opširnije
Ljubaznost, kvalitet, kreativnost, povoljnost. Hvala na divnoj saradnji, moje preporuke. Ocena čista 10-ka. 🍀
Prethodna
Sledeći