Hipokratova zakletva

1.500,00 RSD

U medicinskoj profesiji Hipokratova zakletva je jedan od najpoštovanijih dokumenata. Zakletva navodi profesionalno ponašanje i obaveze lekara.

Hipokratova zakletva je etička zakletva koja naglašava važnost etičkih i profesionalnih standarda u medicini, a njeno ime potiče od grčkog lekara Hipokrata, koji je uveliko tad smatran za „oca zapadne medicine“.

Tekst Hipokratove zakletve graviran na 6mm ploči u dekoru bukve.

Dimenzije: 60x20cm

Na poleđini je „kukica“ za kačenje na zid.

SLANJE & ISPORUKA

Na teritoriji Srbije proizvode šaljemo uslugom „danas za sutra“ posredstvom Pošte Srbije. Ukoliko u Vaše mesto redovno svraćaju kuriri isporuka je u garantovanom roku. U manjim mestima dostava je samo određenim danima pa samim tim ne možemo garantovati da će pošiljka biti isporučena u garantovanom roku. Svakako, nakon slanja dobićete u SMS poruci link za praćenje pošiljke.

Troškovi isporuke za standardne porudžbine su 350 RSD. Za porudžbine većih gabarita (preko 60cm dužine) poštarina je 450 RSD.

Za porudžbine vrednosti preko 4.000 dinara, mi snosimo troškove slanja.

TELEFONSKO PORUČIVANJE

Ukoliko nemate iskustava sa online poručivanjem, i smatrate da ne biste uspeli da samostalno kreirate porudžbinu putem sajta, slobodno nas možete kontaktirati telefonom a mi ćemo po vašim zahtevima evidentirati porudžbinu.

Pozovite odmah 0616518855

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Hipokratova zakletva”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.