Kućica za mačku

2.800,00 RSD

SLANJE & ISPORUKA

Na teritoriji Srbije proizvode šaljemo uslugom „danas za sutra“ posredstvom Pošte Srbije. Ukoliko u Vaše mesto redovno svraćaju kuriri isporuka je u garantovanom roku. U manjim mestima dostava je samo određenim danima pa samim tim ne možemo garantovati da će pošiljka biti isporučena u garantovanom roku. Svakako, nakon slanja dobićete u SMS poruci link za praćenje pošiljke.

Troškovi isporuke za standardne porudžbine su 350 RSD. Za porudžbine većih gabarita (preko 60cm dužine) poštarina je 450 RSD.

Za porudžbine vrednosti preko 4.000 dinara, mi snosimo troškove slanja.

TELEFONSKO PORUČIVANJE

Ukoliko nemate iskustava sa online poručivanjem, i smatrate da ne biste uspeli da samostalno kreirate porudžbinu putem sajta, slobodno nas možete kontaktirati telefonom a mi ćemo po vašim zahtevima evidentirati porudžbinu.

Pozovite odmah 0616518855

Vrlo intersantna kućica za mačku, izrađena od 6mm HDF-a. Laserski sečena, sa mogućnošću graviranja imena mace po želji. 😊 Savršen način da mačka dobije svoj prostor ukoliko životinju držite u kući ili stanu.

Kućica nije izrađena od vodootpornog materijala pa stoga nije preporučljivo izlagati je spoljnim vremenskim uslovima (kiši i snegu…).

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Kućica za mačku”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.