Vaša korpa

FAQs

Najčešće postavljana pitanja

Sve što Vas zanima na jednom mestu.
Tipski proizvodi

Poručivanje i isporuka

Naša radionica je specijalizovana za izradu personalizovanih proizvoda, pa samim vrlo mali broj proizvoda imamo “na lageru” za odmah. Proizvode izrađujemo tek nakon potvrđene porudžbine. Za pojedinačne proizvode rok izrade je 3-5 radnih dana. Uvek se trudimo da uradimo ranije, ali to u nekim situacijama prosto nije moguće.

Na teritoriji Srbije proizvode šaljemo posredstvom kurirske službe “Post Express” uslugom “danas za sutra do 19h”. Ukoliko u Vaše mesto redovno svraćaju kuriri isporuka je u garantovanom roku. U manjim mestima dostava je samo određenim danima pa samim tim ne možemo garantovati da će pošiljka biti isporučena u garantovanom roku.

Robu šaljemo posredstvom Post Express-a uslugom „danas za sutra do 19h“ osim ukoliko ne naglasite drugačije. PTT troškovi za standardne porudžbine su 300 RSD + 1% vrednosti otkupnine (ili minimalno 50 RSD) naknada za povrat otkupnine ukoliko plaćate pouzećem. Za porudžbine većih gabarita (preko 60cm dužine) poštarina je 400 RSD. Za porudžbine vrednosti preko 4.000 dinara, mi snosimo troškove slanja.

Nažalost, u slučaju plaćanja pouzećem poštarinu za povrat otkupnine mora da snosi primalac. Kod post expressa ne postoji druga mogućnost.

To bi značilo u slučaju da je Vaša porudžbina u vrednosti 4.000 RSD, mi ćemo snositi troškove slanja, ali će Vama kurir/poštar naplatiti 4.050 RSD.

Ne morate. Plaćanje je pouzećem, kada vam kurir/poštar isporuči porudžbinu.

Obzirom da su naši proizvodi najčešće personalizovani i da ih izrađujemo prema Vašim željama i instrukcijama, najljubaznije Vas molimo da nam odmah javite ukoliko želite da odustanete od porudžbine. Možda još nismo započeli sa izradom i u tom slučaju izbećićemo bespotrebno trošenje repormaterijala kao i plaćanje duple poštarine jer vi nećete preuzeti porudžbinu.

Sve proizvode šaljemo umotane u “puc puc” foliju u namenskoj kartonskoj ambalaži sa naznakom LOMLJIVO pa uz normalno rukovanje pošiljkom ne bi trebalo doći do oštećenja. Ukoliko se, međutim, desi da Vam proizvod bude isporučen sa oštećenjem, kontaktirajte nas i poslaćemo Vam novi o našem trošku.

Nažalost, da bismo uložili reklamaciju zbog oštećenja potreban nam je zapisnik oštećenju, pa ćete imati obavezu da u roku od najkasnije 24 časa od uručenja vratite pošiljku sa kompletnom ambalažom i sadržinom u odredišnu poštu da bi službenik zaveo reklamaciju o oštećenju u transportu na osnovu kojeg ćemo pokušati da nadoknadimo štetu. Napominjemo da ovo mora da uradi lično osoba koja je navedena kao primalac, a ne neko drugi od članova porodice.

Radionica se nalazi u Ečki pored Zrenjanina. Naravno, ukoliko živite u blizini možete i lično preuzeti poručene proizvode. Ako pitate u kontekstu da li imamo klasičan maloprodajni objekat, odgovor je ne, za sada proizvode nudimo isključivo posredstvom interneta, na društvenim mrežama i na našem web sajtu.

Proizvodi po želji

Ako imate specifičan zahtev...

Najpre treba da vidimo o kakvom se proizvodu radi. Ukoliko je vaša vizija ostvariva sa tehnološke tačke gledišta vrlo rado ćemo napraviti proizvod za Vas. Ukoliko je pak, za tehničku realizaciju potreban neki drugi alat ili potpuno druga tehnologija izrade od naše, otvoreno ćemo Vas uputiti na nekog drugog.

U zavisnosti od kompleksnosti projekta, kao i željene količine, rok izrade može varirati od nekoliko dana do nekoliko nedelja. Kada nam se obratite sa zahtevom za ponudom, na ponudi ćemo pored specifikacije same porudžbine i cene navesti rok izrade.

Ovako formulisano je jako teško definisati cenu ovih usluga. Cena se formira od niza različitih faktora kao što su: da li imate vektorski crtež projekta ili mi treba da ga crtamo, da li sečemo/graviramo na Vašem materijalu ili koristimo naš, koliko vremena će mašina da radi…

Kontaktirajte nas i ukratko objasnite šta želite pa ćemo Vam dati neku okvirnu cenu.

Ukoliko sami pripremate fajl za izradu potrebno je da sve linije koje koristite budu debljine – hairline. Linije sečenja trebaju biti u crvenoj boji. Gravirani elementi trebaju biti u crnoj boji. Ukoliko koristite neke specifične fontove, pretvorite ih u krive. Izbegavajte korišćenje rasterskih fotografija u pripremi jer će graviranje u većim formatima dovesti do primetne pikselizacije. Prihvatljivi su manje više svi popularni vektorski formati (.ai, .svg, .cdr, .dxf, .pdf…)

Ukoliko želite da neki od naših proizvoda uvrstite u Vašu ponudu, kontaktirajte nas. Mi smo otvoreni za sve vidove saradnje.

Besplatna dostava

Za porudžbine preko 4.000 RSD

Ekspresna zamena

U slučaju oštećenja u transportu

Proizvedeno u Srbiji

100% domaći proizvod

100% Bezbedna kupovina

Vaši lični podaci su na sigurnom