Vaša korpa

Uslovi korišćenja

Pun naziv pravnog subjekta: Vladimir Bandović Preduzetnik Proizvodnja ostalih predmeta od drveta Sliced Gifts Ečka
Poštanska adresa: Unirea 109, 23203 Ečka, Srbija
Delatnost i šifra delatnosti:
Matični broj: 65564971
Poreski broj (PIB): 111646971
Web adresa: www.SlicedGifts.com
Kontakt telefon: +381 61 651 88 55
Kontakt e-mail: info@SlicedGifts.com

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici SlicedGifts.com prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. SlicedGifts.com zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja

Komunikacija elektronskim putem

Kada posetite SlicedGifts.com ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasni ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama će biti putem elektronske pošte (email) ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime Internet prodavnice SlicedGifts.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice SlicedGifts.com (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo SlicedGifts.com ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti SlicedGifts.com. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na SlicedGifts.com smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Vaš nalog

Ukoliko koristite SlicedGifts.com, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinke koju ste koristili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem SlicedGifts.com sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti SlicedGifts.com isključivo uz nadzor roditelja ili staratelja. SlicedGifts.com zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije SlicedGifts.com će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Pravo na odustanak od ugovora

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navodjenja razloga i dodatnih troškova, osim direktnih troškova vraćanja robe.

Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora izjavom koju može dati na Obrascu za odustanak od ugovora.
Izjava o odustanku od ugovora smatra se blagovremenom ukoliko je poslata na našu adresu ili našu email adresu (info@SlicedGifts.com) u roku od 14 dana od dana kada je kupac primio porudžbinu. Mi ćemo Vas o prijemu Obrasca za odustanak koji ste poslali poštom ili elektronskim putem, obavestiti odmah i bez odlaganja poštom ili putem emaila.

Potrošač je dužan da vrati robu, bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao Obrazac za odustanak, na našu adresu. Potrošač snosi troškove vraćanja robe.

Potrošač je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan.

Potrošač nema pravo da odustane od ugovora u slučaju isporuke robe proizvedene prema posebnim zahtevima potrošača ili jasno personalizovane.

SlicedGifts će vam bez odlaganja izvršiti povrat uplate, s tim da će se od iznosa odbiti troškovi isporuke, ako nisu prethodno bili uračunati, Povrat uplate će se uraditi najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo primili popunjen Obrazac za odustanak od ugovora, kao i robu koja se vraća.

Povrat novca će se izvršiti na tekući račun potrošača ili na neki drugi tekući račun koji potrošač odredi i pošalje na našu email adresu ili putem pošte. Uplata se vrši na tekući račun, bez obzira što je potrošač platio gotovinski kuriru prilikom preuzimanja, jer nismo u mogućnosti da na bilo koji drugi način izvršimo povraćaj novca.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, SlicedGifts je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

SlicedGifts ima pravo da ne izvrši povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća ili dok ne dobije dokaz od kupca da je roba poslata.
Protekom roka od 14 dana prestaje pravo potrošača na odustanak od ugovora.

Zakonska odgovornost zbog nesaobraznosti robe ili usluge

Kompanija SlicedGifts je odgovorna za nesaobraznost robe ugovoru koja se pojavi u roku od dve godine od dana prelaska rizika na potrošača. Ako nesaobrraznost nastane u roku od šest meseci od dana prelaska rizika na potrošača, pretpostavlja se da je nesaobraznost postojala u trenutku prelaska rizika, osim ako je to u suprotnosti sa prirodom robe i prirodom odredjene neseobraznosti.
Sve troškove koji su potrebni da bi se roba saobrazila ugovoru, a naročito troškove rada, materijala, preuzimanja i isporuke preuzima SlicedGifts.

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci

Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na SlicedGifts.com. SlicedGifts.com ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na SlicedGifts.com. Protiv takvih aktivnosti SlicedGifts može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opisi proizvoda

SlicedGifts.com nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, SlicedGifts.com ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac. Reklamacija neće biti uvažena u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe, a sve detaljnije informacije možete pročitati na strani reklamacije

Cene proizvoda

Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om. SLICEDGIFTS.com se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice.

Cena isporuke

Robu šaljemo posredstvom Post Express-a uslugom „danas za sutra do 19h“ osim ukoliko ne naglasite drugačije. PTT troškovi za standardne porudžbine su 300 RSD + 1% vrednosti otkupnine (ili minimalno 50 RSD) naknada za povrat otkupnine ukoliko plaćate pouzećem. Za porudžbine većih gabarita (preko 60cm dužine) poštarina je 400 RSD. Za porudžbine vrednosti preko 4.000 dinara, mi snosimo troškove slanja.

Nažalost, u slučaju plaćanja pouzećem poštarinu za povrat otkupnine mora da snosi primalac. Kod post expressa ne postoji druga mogućnost.

To bi značilo u slučaju da je Vaša porudžbina u vrednosti 4.000 RSD, mi ćemo snositi troškove slanja, ali će Vama kurir/poštar naplatiti 4.050 RSD.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

SlicedGifts.com zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci SlicedGifts.com nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja SLICEDGIFTS.com.

Sastavni deo „uslova korišćenja“ su i informacije o mogućim načinima isporuke i plaćanja kao i naša politika privatnosti. Sve informacije možete videti na sledećim linkovima:

  • Politika privatnosti
  • Reklamacije i prigovori

Naši kupci o nama
Ema Lukić
Ema Lukić
Google My Business
Opširnije
Porodično smo poručivali više stvari. Sve što smo poručili bilo je odlično odrađeno, profesionalno, pedantno, sve kao po dogovoru. Topla preporuka za njihove proizvode. :)
Nataša Jovčić
Nataša Jovčić
Google My Business
Opširnije
Profesionalizam u svakom smislu te reči! Otvoreni za saradnju, komunikaciju, razmenu ideja i njihovu realizaciju. Ljudi, vi ste čarobnjaci!
Aleksandar J.
Aleksandar J.
SlicedGifts.com
Opširnije
Kupio jedan krst za svoju kuću ali kad su videli kako je dobar „morao“ sam još dva da naručim. Svaki put je poslovnost bila na vrhunskom nivou. P.S. Mislio sam da pozitivne komentare za robu naručenu preko NET-a pišu samo kumovi, tetke, rođaci i sami prodavci. 👍
Iva
Iva
Google My Business
Opširnije
Svaku moju zamisao Vi ste savršeno pretočili u delo, a sitnice koje ste dodali učinili su ga još lepšim. Izuzetno kreativni, ažurni i ljubazni! Topla preporuka za sve koji žele da obraduju nekoga unikatnim poklonom!
Zlatko
Zlatko
SlicedGifts.com
Opširnije
Ljudi, pokazali ste toliko razumevanja, profesionalizma i ljudskosti, da bi na osnovu vaseg rada trebalo napraviti primer kako se treba ponasati u bilo kom poslu. Hvala jos jednom.
Nevena M.
Nevena M.
SlicedGifts.com
Opširnije
Mogu samo reci da sam prezadovoljna! Porudzbina je primljena, odradjena i isporucena ekspresno! A o proizvodu imam samo da kazem jedno - SAVRSENSTVO! Oo je bila moja prva porudzbina i zasigurno nece biti poslednja …PREPORUKE!!!
Milan
MilanGoogle My Business
Opširnije
Od kada su počeli sa radom, poručio sam veliki broj njihovih proizvoda, neke čak kreirali od nule po mojim zahtevima. Svi odrađeni vrhunski, čak i više od očekivanog, i uvek na vreme. Svaka preporuka!
Mirka Škundrić
Mirka Škundrić
Facebook
Opširnije
Ljubaznost, kvalitet, kreativnost, povoljnost. Hvala na divnoj saradnji, moje preporuke. Ocena čista 10-ka. 🍀
Prethodna
Sledeći