Akcija!

Novogodišnja čestitka sa logoom firme i ukrasom

300,00 RSD

-14%

Originalan način da poslovnim partnerima i saradnicima čestitate Novogodišnje praznike. Drvena čestika izrađena od 3mm HDF-a u dekoru bukve, sa graviranim tekstom i perforirano prosečenim elementima koji se lako odvajaju i kada se sastave formiraju viseći/stajaći ukras jelkicu. Dimenzije 19x12cm. U cenu je uključeno graviranje logoa kompanije koji je potrebno dostaviti. Za veće količine odobravamo popust.

SLANJE & ISPORUKA

Na teritoriji Srbije proizvode šaljemo uslugom „danas za sutra“ posredstvom Pošte Srbije. Ukoliko u Vaše mesto redovno svraćaju kuriri isporuka je u garantovanom roku. U manjim mestima dostava je samo određenim danima pa samim tim ne možemo garantovati da će pošiljka biti isporučena u garantovanom roku. Svakako, nakon slanja dobićete u SMS poruci link za praćenje pošiljke.

Troškovi isporuke za standardne porudžbine su 350 RSD. Za porudžbine većih gabarita (preko 60cm dužine) poštarina je 450 RSD.

Za porudžbine vrednosti preko 4.000 dinara, mi snosimo troškove slanja.

TELEFONSKO PORUČIVANJE

Ukoliko nemate iskustava sa online poručivanjem, i smatrate da ne biste uspeli da samostalno kreirate porudžbinu putem sajta, slobodno nas možete kontaktirati telefonom a mi ćemo po vašim zahtevima evidentirati porudžbinu.

Pozovite odmah 0616518855

Dodatne informacije

Dimenzije 19 × 12 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Novogodišnja čestitka sa logoom firme i ukrasom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.