Čestitke za rodjenje deteta

Čestitke za rodjenje deteta – Kako čestitati rodjenje deteta?

Rođenje deteta je nešto najlepše što se može dogoditi u porodici. Rađa se novi život, u porodični dom ulazi radost, smeh, pozitivna energija… Čestitke su naš način da podelimo tu radost s ponosnim roditeljima i da izrazimo želje za srećom, ljubavlju i blagoslovima koji će ih pratiti u vremenima koja dolaze.

U svetu čestitanja povodom rođenja, postoji neistražen spektar emocija i reči koje možemo upotrebiti. Otkrićemo vam kako da stvorite personalizovane čestitke koje odražavaju vašu jedinstvenu vezu s roditeljima i novim članom porodice. Neka svaka reč bude poput nežnog dodira ljubavi i topline, čineći vašu čestitku nezaboravnom. 

Pred vama je izbor najlepših i najsipmatičnijih tekstova kojima možete nekome čestitati rođenje ćerke, sina, unuka…

Prigodne čestitke za rođenje bebe

Iskrene i najlepše želje povodom rođenja vaše bebe. Želimo joj da bude pametna na mamu i lepa na tatu. Greška, lepa na mamu, a pametna na tatu… ma neka bude lepša i pametnija i od mame i od tate.

Čestitamo na rođenju vašeg deteta. Puno sreće, zdravlja i svega ostalog što život nudi. Uživajte u ulozi roditelja.

Računajte da je malo dana koji će se po količini radosti moći uporediti s ovim. Vaš život je danas dobio novi smisao kroz malog anđela koji je proširio vašu porodicu. Srećno rođenje bebe.

Dečji život je kao komad papira na koji svako ostavlja belešku. Potrudite se da na papir utisnete sve vrline ovog sveta. Sve čestitke!!!

Čestitamo vam ovaj najlepši događaj u vašem životu. Znajte da ste danas dobili najveće blago koje čovek može poželeti. Srećno rođenje bebice.

Sigurna sam da će vaše dete biti divno jer takvi su i njegovi /njeni roditelji. Želim vam svima mnogo sreće u životu i što više smeha u kući.

Čestitamo na tom blagu koje od danas imate čast držati u naručju i volite više nego sebe same. Danas ćete shvatiti da postoji još jača ljubav i sreća od one koju ste do sada imali.

Dobrodošlo na svet biće malo, čisto i meko, a na pogled drago i srećno. Život s ovakvim roditeljima prava je bajka, zato mirno rasti i uživaj u svim trenucima što ti život pruža.

Želim da ti život bude kao san, da budeš srećna svaki dan, da te tuge nikad ne dotaknu, da te brige na putu nikad ne spotaknu, da ti put do zvezda bude čist, da samo najbolje bude tvoj cilj. Budi dobra i uvek tako mila, kao što ni jedna beba do sada nije bila.

Srećna sam što će onaj dosadni ćošak u vašoj sobi uskoro videti puno boja i veselja. Želimo veliku dobrodošlicu vašem novom članu porodice.

Dete je čudo koje nas podseća na čuda života. Neka vam donese mnogo sreće i radosti. Čestitke!

 

Želim da vaša beba zna da je srećna jer ima najbolje roditelje na svetu. Sve najbolje!

Srećno vam bilo u ovoj čarobnoj fazi života. Neka vas roditeljstvo ispuni ljubavlju i srećom.

Od danas više niste sami, ništa nije kao pre, od danas jedna mala zvezda s ljubavlju vas greje.

Rode dolaze samo na one kuće koje su ispunjene ljubavlju. Dakle, sada znate zašto ste izabrani. Čestitamo ….

Dolaskom vašeg novog anđela u vaš život dolazi ogroman blagoslov i ljubav. Čestitamo rođenje sina / ćerke.

Čestitamo vam ovaj neverovatni događaj. Neka Bog blagoslovi divnu bebicu koja u vaš dom unosi toplinu i radost.

Čestitamo rođenje sina / ćerke. Dete ne znači ni puno ni malo. Ono znači SVE!

Samo je beba u stanju da nam pokaže snagu, ljubav i hrabrost koje smo sakrili duboko u sebi. Želimo vam sve najbolje.

Čestitamo vam rođenje deteta, ni sa čim se ne može uporediti zadovoljstvo, ljubav i uživanje koje će dete uneti u vaš život. Budite blagosloveni.

Čestitke za rođenje dečaka

Dobrodošao mali dečače! Tvoja tetka je danas najsrećnija osoba na svetu, jer si ti ušao u naš život!

Čestitamo vam rođenje dečaka. Neka ovaj dan promeni vaš život na bolje i donese vam mnogo zadovoljstva. Srećno!!!

Prenesite malom dečaku da mu želim da mu bude radostan svaki dan u životu, a po noći neka glavom leti samo lepi san. Da bude zdrav, pametan, lep i srećan i neka ga Bog čuva.

Najiskrenije čestitke za rođenje vašeg sina! Da je živ i zdrav, veseo i srećan uz tako dobre roditelje!

Računajte da je malo dana koji će se po količini radosti moći uporediti s ovim. Vaš život je danas dobio novi smisao kroz malog anđela koji je proširio vašu porodicu. Srećno rođenje sina.

Čestitke za rođenje devojčice

Vaša kuća je postala pravi dvorac sreće i ljubavi jer je u njega pristigla jedna mala prelepa princeza. Neka vam svaki dan života ispuni radošću.

Maleni anđeo je poslat kako bi ispunio vaše živote i kuću samo lepim trenucima blagoslovenim njenim postojanjem. Neka je srećno rođenje ćerke.

Dobrodošla na svet, divna mala devojčice. Neka Bog blagoslovi tebe i tvoje roditelje i neka vam život ispuni samo radosnim trenucima.

Čestitamo vam rođenje curice. Neka je srećna i vesela, a i vi sa njom.

Dobro nam došla lepotice u ovaj lepi, ludi svet! Nadam se da ćeš biti dobra i lepa kao što su tvoji roditelji, a srećna kao što su oni sada, jer si konačno stigla i ulepšala njihov život!

Želimo vam sve najbolje od srca i nadamo se da ćete i vi i vaš sinčić uživati uz svoju divnu sestricu!

Iskrene čestitke za rođenje vaše ćerke! Želimo joj da bude srećna i nasmejana celog života, a vi uz nju!

Beba je najlepši poklon od boga. Neka tvoja mala devojčica ojača i bude srećna sa vama.

Od danas više niste sami, a svet je bogatiji za još jednu dragu dušicu. Dobro ti nama došla, curice!

Čestitke za rođenje blizanaca

Univerzum vam je podario najdragoceniji dar: dva srca koja kucaju kao jedno. Živeli u vašim novim avanturama kao roditelji blizanaca!

Prihvatite haos, čuvajte trenutke i zapamtite: Sada ste odgovorni za dvostruku magiju. Čestitam!

Svaka beba je blagoslov, ali dve odjednom? To je jasan znak da ste predodređeni za izvanredne stvari. Čestitam na blizancima!

Blizanci su svedočanstvo činjenice da najbolje stvari u životu dolaze u paru. Vaše roditeljsko putovanje je postalo dvostruko uzbudljivije!

Svet je upravo postao malo svetliji, a vaš dom malo glasniji. Čestitamo na duploj dozi sreće!

Dva mala blagoslova, poslata odozgo. Dvaput više smeha, dva puta više ljubavi. Najsrdačnije čestitke!

Blizanci! To je duplo više pelena, duplo hranjenja i uspavljivanja… ali što je najvažnije, duplo više ljubavi. Čestitamo! 🙂

Čestitam na vašim blizancima. Pripremite se za mnogo smeha i buke, velike zagrljaje i toliko radosti. Sve najbolje za vašu novu porodicu!

Najsrdačnije čestitke zbog vaše dve prinove! Neka ih život uvek obasipa srećom, zdravljem i beskrajnom ljubavlju.

Čestitke za rođenje unuka

Dobro došao na ovaj svet lepi dečko! A deki i baki najiskrenije čestitke za rođenje unuka!

Mnogo nas je obradovala vest da ste postali baka i deka! Želimo vam od srca sve najbolje, a dragoj bebi da uvek bude vesela i srećna.

Najlepši dan za svakog čoveka je rođenje deteta, a najsavršeniji dan je rođenje unuka! Vi ste imali sreću da u vaš život uplovi ovo divno biće i želim vam da uživate u njegovoj ljubavi! Najiskrenije čestitke za rođenje unuka!

Čestitke za rođenje unuke

Sada ćete činiti sve ono što ste propustili da činite svojoj deci! Najiskrenije čestitke za rođenje vaše unuke!

Dragi naši, čestitke za rođenje unuke! Da bude vesela i srećna celog života!

Dolaskom ovog malog anđela, siguran sam da će vam život biti lepši i ispunjeniji nego što je bio! Uživajte u svakom trenutku!

Uskoro će vaša unuka shvatiti da ima najboljeg deku i baku! Sve najbolje vam želimo od srca!

Želim da vaša unuka bude srećna, jer ima najbolju baku na svetu! Neka bude lepa na mamu i baku!

Šaljive čestitke za rođenje

Nosila te je 9 meseci, 20 sati te je rađala, nije spavala 6 meseci. A ti, bebo? Nakon svega ličiš na tatu?

Čestitam vam na rođenju deteta! Ne zaboravite, san je i onako precenjen!

Želimo vam da vaš mali dečak bude lep na mamu, a pametan na tatu! Nadamo se da neće pomešati naše želje!

Čestitamo! Neka vaša beba kroz život uvek bude srećna kao vi kada uspete da dobijete par dodatnih sati sna pored nje!

Osim što ove poruke možete poslati ili napisati ih na čestitkama

Neke od ovih tekstova možete iskoristiti za personalizaciju nekog od naših proizvoda

Najbolja čestitka za rodjenje bebe – bezuslovna podrška novopečenim roditeljima

Detetu treba, pre svega poželeti zdravlje, a roditeljima pružiti podršku na ovom putu koji nije ni malo lak, ali je predivan.

Kao prijatelj ili član porodice, postoji mnogo načina na koje možete čestitati novim roditeljima i ponuditi svoju podršku tokom ovog posebnog vremena.

  • Izrazite svoje uzbuđenje: Obavezno recite novim roditeljima koliko ste srećni zbog njih i koliko ste uzbuđeni što ćete upoznati novopridošlicu. Učestvujte u njihovoj radosti i proslavite ovaj poseban trenutak sa njima.
  • Donesite promišljen poklon: Promišljen poklon može uveliko pokazati vašu podršku novim roditeljima. Razmotrite predmete kao što su odeća za bebe, igračke, knjige ili praktične stvari poput pelena i maramica. Aksa.rs 
  • Poštujte njihovu privatnost: Važno je zapamtiti da će novim roditeljima možda trebati neko vreme da se prilagode i povežu sa svojom bebom.
  • Poštujte njihovu privatnost i sačekajte dok ne budu spremni da prime posetioce. Ako ipak posetite, neka vam poseta bude kratka i imajte na umu njihovu potrebu za odmorom.
  • Ponudite svoju pomoć: Novi roditelji mogu biti preopterećeni i iscrpljeni, tako da je ponuda pomoći na bilo koji način odličan način da pokažete svoju podršku. Možete ponuditi da skuvate obrok, obavljate kućne poslove ili čak samo držite bebu dok roditelji uzmu preko potrebnu pauzu.
  • Budite pozitivni i ohrabrujući: Roditeljstvo može biti izazovno, a novim roditeljima može biti teško da se nose sa pritiskom, stoga će im vaša podrška značiti.

Ukratko, čestitke za rodjenje deteta su divan način da proslavite rođenje deteta i pokažete svoju ljubav i podršku novim roditeljima. Odabirom promišljene čestitke za i uključivanjem iskrene poruke, možete pomoći da ova posebna prilika bude još nezaboravnija i značajnija za novu porodicu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Naši kupci o nama
Ema Lukić
Ema Lukić
Google My Business
Opširnije
Porodično smo poručivali više stvari. Sve što smo poručili bilo je odlično odrađeno, profesionalno, pedantno, sve kao po dogovoru. Topla preporuka za njihove proizvode. :)
Nataša Jovčić
Nataša Jovčić
Google My Business
Opširnije
Profesionalizam u svakom smislu te reči! Otvoreni za saradnju, komunikaciju, razmenu ideja i njihovu realizaciju. Ljudi, vi ste čarobnjaci!
Aleksandar J.
Aleksandar J.
SlicedGifts.com
Opširnije
Kupio jedan krst za svoju kuću ali kad su videli kako je dobar „morao“ sam još dva da naručim. Svaki put je poslovnost bila na vrhunskom nivou. P.S. Mislio sam da pozitivne komentare za robu naručenu preko NET-a pišu samo kumovi, tetke, rođaci i sami prodavci. 👍
Iva
Iva
Google My Business
Opširnije
Svaku moju zamisao Vi ste savršeno pretočili u delo, a sitnice koje ste dodali učinili su ga još lepšim. Izuzetno kreativni, ažurni i ljubazni! Topla preporuka za sve koji žele da obraduju nekoga unikatnim poklonom!
Zlatko
Zlatko
SlicedGifts.com
Opširnije
Ljudi, pokazali ste toliko razumevanja, profesionalizma i ljudskosti, da bi na osnovu vaseg rada trebalo napraviti primer kako se treba ponasati u bilo kom poslu. Hvala jos jednom.
Nevena M.
Nevena M.
SlicedGifts.com
Opširnije
Mogu samo reci da sam prezadovoljna! Porudzbina je primljena, odradjena i isporucena ekspresno! A o proizvodu imam samo da kazem jedno - SAVRSENSTVO! Oo je bila moja prva porudzbina i zasigurno nece biti poslednja …PREPORUKE!!!
Milan
MilanGoogle My Business
Opširnije
Od kada su počeli sa radom, poručio sam veliki broj njihovih proizvoda, neke čak kreirali od nule po mojim zahtevima. Svi odrađeni vrhunski, čak i više od očekivanog, i uvek na vreme. Svaka preporuka!
Mirka Škundrić
Mirka Škundrić
Facebook
Opširnije
Ljubaznost, kvalitet, kreativnost, povoljnost. Hvala na divnoj saradnji, moje preporuke. Ocena čista 10-ka. 🍀
Prethodna
Sledeći